Marttilan Tinki - juhlatila maalla

Onnellisia ihmisiä, tinkimätöntä tunnelmaaja pala maaseudun idylliä 1930-luvullarakennetun navetan vintillä.

Häät Marttilan Tinkissä

Hermannin isoisoisän lämminhenkinen kädenjälki 1930-luvulta, valaistus kuin tähtitaivas ja pääovista avautuva suvimaisema luovat täydelliset puitteet onnelliselle juhlapäivälle.

Hääviikonloppu meillä rakentuu onnellisuudelle ja huolelliseen viimeistelyyn. Marttilan Tinki onkin suunniteltu erityisesti hääjuhlia varten, joten perusasiat on mietitty teidän puolestanne jo valmiiksi.

Onnellinen hääviikonloppu Tinkissä 2950€ (sis. alv 24%)

Haluamme tarjota teille mahdollisuuden nauttia hääjuhlasta kokonaisvaltaisesti.

Hääpäivänä voitte juhlia täysin huoletta, sillä juhlien jälkeen siivoamme kaiken ja puramme koristeet puolestanne. Seuraavana päivänä saavutte vain noutamaan valmiiksi pakatut tavaranne.

Ennen juhlia järjestämme teille pöydät toivomallanne tavalla ja pöytäliinat ovat valmiina pöydissä, kun tulette juhlapäivän aattona valmistelemaan juhlaa. Te voitte rauhassa vain keskittyä koristelemaan juhlatilaa ja täyttämään juomakaappia omalla juomavalikoimallanne.

Tinkissä on valmiina kaikki tarvittavat puitteet onnellisen hääjuhlan järjestämiseen. Voitte halutessanne järjestää juhlat kokonaan hyödyntäen meidän koristevalikoimaamme, tai voitte tuoda mukananne ne koristeet ja somisteet, jotka viimeistelevät juuri teidän häätunnelmanne. Äänentoisto mahdollistaa juhlimisen bändin poistumisen jälkeenkin, ja värilliset valoefektit tuovat biletunnelmaa siinä vaiheessa, kun on aika ottaa rennosti ja aloittaa tanssi.

Juhlien ennakkovalmistelu on sujuvaa, sillä meille saa aina tulla käymään ja sunnittelemaan juhlia paikan päälle. Varauksen tehneille hääpareillemme on myös yksityinen Facebook-ryhmä, josta löydätte inspiraatiokuvia juuri Tinkissä vietetyistä juhlista. Järjestämme lisäksi vuosittain asiakkaillemme oman tapahtuman, missä pääsette suunnittelemaan koristeluja, kokeilemaan pöytäjärjestyksiä ja fiilistelemään juhlia jo vähän etukäteen.

Juhlakäytössänne on koko navettarakennus:

• Alkuperäisasuun kunnostetulle navetanvintille mahtuu kattaus 120 hengelle jättäen kuitenkin vielä hyvin tilaa juhlinnalle.

• Alakerran navetassa on keittiö- ja wc-tilat, ja tallin puolella entiset hevoskarsinat palvelevat backstage-taukotilana ja lasten leikkihuoneena.

• Ulkona juhlatilaa jatkaa tilava terassi ja viihtyisä nurmialue.

• Maatilamme pihapiiriä ja lähiympäristöjä voi lisäksi hyödyntää esimerkiksi hääpotrettien miljöökuvaukseen.

Tinki on myös tunnelmallisen uniikki vihkitila, ja paikan päällä vihkiminen onkin meillä todella suosittua. Lisäksi valittavissa on useita eri vihkikirkkoja vain lyhyen ajomatkan päässä. Lähimpiin majoituskohteisiin ajaa 10 ja 15 minuuttia ja myös luomutilallemme mahtuu majoittumaan seitsemän hengen seurue.

Häägalleria

Meillä on ilo ja kunnia näyttää galleriassamme pieniä tunnelmapaloja Tinkissä järjestetyistä hääjuhlista. Klikkaa kuva isommaksi!

Somisteet

Marttilan Tinkissä on valikoima erilaisia somisteita, joilla voit halutessasi luoda tilaan juhlatunnelmaa.

Maalaisromanttisen tunnelman somistat vanhoilla maatilan käyttötavaroilla. Maitotonkat, pyykkilaudat ja erilaiset kyltit kertovat omaa tarinaansa. Valikoimistamme löytyy myös erilaisia lajitelmia muun muassa maljakoita, pieniä pitsiliinoja ja vanhoja purkkeja, joissa on ripaus menneiden aikojen romantiikkaa.

Somisteet ovat vuokrattavissa myös muihin juhlatiloihin hääkautemme ulkopuolella.
Kysy lisätietoja Elsalta.

Asiakkailtamme

”Paikkana meistä Tinki oli ihana ja lämminhenkinen,
vieraat viihtyivät ja ihastelivat peltomaisemia.
Ja vaikka häät olivat kesäkuun alussa, ilma oli kuin tilauksesta lämmin ja kaunis.”

”Tähän astisen elämämme paras päivä, puitteet olivat loistavat. Voimme mieheni kanssa suositella lämpimästi! Kiitos paljon Elsa ja Hermanni”

”Niin upea juhlapaikka ja te olette aivan mahtavia juhlapaikan omistajia. Aina sai kysyä jos jokin asia jäi vaivaamaan, ja joka ikinen kerta saimme tulla juhlapaikalle katsomaan, kun vain tarve vaati.”

”Persoonallinen ja niin kaunis juhlapaikka, mieletön tunnelma, kuin tähtitaivaan alla olisi juhlinut. Olemme ikuisesti kiitollisia, että löysimme netistä silloin 2016 loppuvuodesta teidät sattumalta Googleen kirjoitetun ”maalaisromanttinen juhlapaikka” -haun avulla.”

”Kaikki hoitui upeasti, vieraat viihtyi, paikka oli kerrassaan upea, sekä palvelu! Ihmiset nauroi, tanssi, söi, joi ja nautti. Tunnelma oli välittömän lämmin ja rento. Tinkin tunnelma teki niistä parhaat! Meidän häät oli meille täydelliset! Paikkana Tinki oli meille paras mahdollinen. Kaunein kiitos Elsa ja Hermanni. You made our day!”

Varaa onnellinen hääviikonloppu